Yalova Valisi Muammer Erol CHP Yalova İl Yöneticilerini makamında kabul etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erol, CHP Yalova İl Başkanı Nur Koçak’tan da parti çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Ardından söz alan CHP Yalova İl Başkanı Nur Koçak ise Vali Erol’a görevinde başarılar diledi. Üniversite konusuna da değinen Koçak, “Yalova Üniversitesi aynı anda kurulan üniversitelerin çok gerisinde kaldı. Gelişimini tamamlayamadı. Yalova Üniversitesi’nin en kısa sürede bu açığı kapamasını bekliyoruz” dedi.
Yalova’nın sorunları hakkında da Vali Erol’a bilgi veren Koçak, “Yalova’nın devletimizden istihdam ve iş gücü alanında da yeterli destek alamıyor. Yıllardır tamamlanamayan Yalova-Armutlu Yolunun da bir an önce tamamlanarak ulaşıma açılması lazım” şeklinde konuştu.
Bunun üzerine bir kez daha söz alan Vali Erol, “ Sizin de bahsettiğiniz bu sorunlar bana ilettiler. Buraya gelmeden önce de Yalova’nın olası sorunlarını analiz ettirdim. Umarım bir an önce çözüme ulaştırmaya gayret edeceğim.  Yalova’nın önünü açacak tüm plan ve yarım kalmış projelerin hayata geçirilmesi için devletimizin desteğini sağlamaya çalışacağım” dedi.

Editör: TE Bilişim