Yerel seçimlere bir yıldan az bir süre kala, Cumhuriyet Halk Partisi'nden aday adaylığını açıklayan genç isim mali müşavir Ahmet Yavuz, partililerin büyük desteğiyle seçim yarışına adım attı. Ahmet Yavuz'u destekleyenler arasında yer alan Eski Belediye Başkanı Cengiz Koçal, ADD Başkanı Orhan Koçal başta olmak üzere birçok tanınmış isim de genç aday adayını bu önemli günde yalnız bırakmadı.

Arkasında güçlü bir partili desteğiyle salonu dolduran partililerin alkışları arasında basın açıklamasına kendisini tanıtarak başlayan Yavuz, 1976 yılında doğduğunu ve halen Yalova'da baba mesleği olan muhasebeciliği sürdürdüğünü söyledi.

Yavuz açıklamasında, "öncelikle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve bu ülke uğruna şehit düşmüş tüm silah arkadaşları, İsmet İnönü'ler, devrim şehitleri, son olarak Silivri'de haksız, hukuksuz ve vicdansızca zulüm gören yurtseverler ve davaları adına onların miraslarının bekçisi olma sorumluluğu içinde bugün buradayım. Yerel seçimlere yaklaşık 11 ay gibi kısa bir süre kaldı. Genel iktidarın yerel iktidarlardan geçtiğine inanan biri olarak 2014 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin hedeflerine ulaşması yolunda görev almak istiyorum" dedi.

Yalova halkından aldığı güç ve partinin diğer üyelerinden alacağı destek ve sorumluluk bilinci içerisinde Cumhuriyet Halk Partisi'ni yerel iktidara taşıyacaklarına inandığını belirten Yavuz, 2014 yerel seçimlerinde Yalova için projelerini şöyle açıkladı: "Yalova'mızı sağlık turizmi odağı yapacak, Yalovamızı iş ve sosyal konularda cazibe merkezi haline getirecek ve Yalovamızı bu konularda bölgenin kavşak noktası olmasını sağlayacak, Yalovamızı özellikle tarım konusunda eski kimliğine geri kazandırılması gibi başlangıç projeleri seçmen ile en doğru ve yalın bir biçimde buluşturmaya  çalışacağız. Allah bizleri utandırmasın, yolumuzu açık etsin" dedi.

Editör: TE Bilişim