Mustafa Yılmaz milletvekilliği aday adaylığı başvurusu öncesinde bir basın toplantısı düzenledi. Aday adayı olmasının altında Yalova'yı mecliste güçlü bir şekilde temsil edecek bir isim olma hedefinin yattığını dile getiren Yılmaz, "Yeni Türkiye’nin şekilleneceği 07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Yalova Milletvekili Aday Adaylığı başvurumu sizlerle paylaşmak için huzurlarınızda bulunuyorum. 

Biliyorsunuz, çok yakında Türkiye için hayati öneme sahip bir seçim daha var. Bu seçimde Türkiye’nin geleceği şekillenirken, Yalova’nın heyecanını, enerjisini Meclis’e taşıyacak, halkımızın hislerine, beklentilerine tercüman olacak, tuttuğunu koparan güçlü bir temsile ihtiyacı var.

Yenilenen Türkiye’nin bir neferi olarak, bugün milletvekili aday adayıyım. Nasıl ki kendimiz için, ailemiz için, sevdiklerimiz için hayallerimiz varsa, şehrimiz için de hayallerim var. Bu göreve talip olurken büyük bir sorumluluğa talip olduğumun farkındayım. 

Sorunlarını, sorunum olarak bildiğim Yalova’mıza, daha iyi hizmet verebilmek ve sizlerin bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da her zaman kolaylıkla ulaşabileceğiniz temsilciniz olabilmek için, daha kalkınmış, daha huzurlu ve daha gelişmiş bir Yalova için, 7 Haziran'da hep birlikte, el ele, gönül gönüle, en yüksek oy oranıyla Yalova’mıza büyük başarılar kazandırmak için aday adayı oldum. Ben Mustafa Yılmaz olarak: Ak Parti saflarında bu kutlu yolculuk için, gece gündüz demeden çalışmaya talip oldum. Rabbim bu yolda beni mahcup etmesin.

Amacım ilimizdeki sorunları çözmek, geleceğe adım atmak, ülkemizi büyütmek, memleketimizin dertlerine derman olmak ve bu konuda çözüm üretenlere katkıda bulunmaktır. Bu konuda da inşallah görev alırsam, sizleri kandıranlardan olmayacağım. Bugün konuştuğunu yarın unutanlardan asla olmayacağım.

Yalova’mızın; Atatürk’ün kenti olma özelliği, doğa güzelliği, kültürü, sporu, termal turizmi, herkesin görmesi gereken tarihi eserleri, herkesin mutlaka ziyaret etmesi gereken coğrafyasıyla bölgemizin en cazip illerinden biri olacağına yürekten inanıyorum. Bana göre önümüz açık ve aydınlık. Yalova’mızın bütün bu zenginliklerini tüm Türkiye ve dünyaya tanıtmak  bizim elimizdedir. Kongre, spor, sağlık ve termal turizminin gelişmesi için yeni mekanlara ihtiyaç var ve bu konularda projelerimiz var. İlimize bu konularda yatırımların gelmesini sağlayacağım. Büyük ve en gelişmiş üç ilin tam ortasında bulunan Yalova’mızın çevre illerle birlikte bu bütünlüğü devam ettirmesi lazım. 2023’e şehrimizi hazır etmek için mücadele edeceğiz. Bütün bunları birlikte takip edeceğiz" dedi.

Ardından başvuru belgesini Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak'a teslim eden Yılmaz Öztabak'la makamında bir süre sohbet etti.

 

Editör: TE Bilişim