Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda oynanan karşılaşmada Kocaeli temsilcisi 41. dakikada Haydar ile 1-0 öne geçerken bu gole Altınova Belediyespor 90+4'te Uche ile cevap verdi ve takımlar 1'er puana razı oldu.

Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu’nda oynanan erteleme maçına iki ekipte kontrollü başladılar. Yağın altında oynanan müsabakada futbolcular top kontrolünde zorlanırken hata yapmamak için tüm gayreti gösterdiler.

Maçta dakikalar 41'i gösterdiğinde Gebze Sultan Orhanspor penaltı kazandı. Topun başına geçen Haydar, Altınova kalecisi Mehmet'i avlayarak takımını 1-0 öne geçirirken ilk yarının da skorunu tayin etti. İkinci 45 dakikada da ise iki takım yüksek tempoda mücadele etti. Altınova Belediyespor beraberlik golünü ararken, Gebze temsilcisi ise farkı arttırmanın hesaplarını yaptı. Normal süresi 1-0 devam eden müsabakanın 90+4. dakikasında gelişen Altınova atağında Samuel Uche sahneye çıktı ve attığı golle durumu 1-1’e getirerek maçın skorunu belirledi.

 

Stat: Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu

Hakemler: Eren Özyemişçioğlu **, M. Emre Karslı xx, Kamil Birim **

Altınova Belediyespor: Mehmet **, Uğur **, Melih **, Fatih **, Kudret **, Abdurrahman **, Rıza Burak **, Abdullah **, Mehmet Utku **, Semih **, Samuel Uche ***

Gebze Sultan Orhanspor: Ceyhun **, Erhan **, Hakan **, Abdullah **, İbrahim **, Emre **, Muhamber **, Erkan **, Tolga **, Haydar ***, Mustafa **

Goller: Dk.41 Haydar 0-1, Dk.90+4 Samuel Uche 1-1

 

Editör: TE Bilişim