Türkiye Güreş Federasyonu 2024 yılı sonrasında Ay Yıldızlı mayoyu giyecek olan Serbest ve Grekoromen Stil 11-12-13 Yaş Minik Milli Takımı Yalova’da kampa giriyor. Yalova geçtiğimiz haftalarda ise 14-15 Yaş Minik Erkekler Grekoromen ve Serbest Güreş Milli Takımı kampı’na ev sahipliği yapmıştı.
Termal Erkek Öğrenci Yurdu’nda 12 günlük hazırlık sürecinde serbest ve grekoromen stilde 96 toplamda 192 sporcu eğitim alacak. Kamp müdürlüğünü ise Güreş İl Temsilcisi Selim Acar üstlenecek. Serbest ve Grekoromen Stil 11-12-13 Yaş Minik Milli Takım kampında Yalovalı sporcular Barış Baltacı, Seyfullah Hasanov, Fatih Sürünme, Arbi Elmas ve Sıddık Elmas’da yer alacaık. 
Serbest stilde teknik sorumlu olarak Hüseyin Çolakoğlu, antrenör olarak ise Sebahattin Ayyıldız, İbrahim Kay, Selçuk Baysal, İrfan Karslı, Murat Keskin, Hüseyin Coşkun, Şeref Tosun, Ali Çağlar, Ali Doğan, Ali Rıza Işık, Ali Kılınç, Harun Doğan görev yapacak. Grekoromen stilin teknik sorumluluğunu Yavuz Özkış üstlenirken, Necmettin yılmaz Mehmet Sarıkaya, Murat Irmak, Mehmet Karadavut, Adem Altuntaş, Gökhan Akçen, İsmail Erdoğan, Adnan Akgün, Nuri Erdoğan, Harun Doğan, Mehmet Çetin antrenör olarak görev yapacak. Ömer Ateş ise kamp boyunca masörlük yapacak. 
Editör: TE Bilişim