Türkiye Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilcisi Kürşat Emre Çandar, “İlimizde her geçen yıl masa tenisi sporunda sporcu sayısında yükseliş olduğunu belirterek, " Kursumuza Yalova'nın yanı sıra farklı illerden kursiyer katıldı. Kentimizde Masa Tenisi branşını daha da yaygın hale getireceğiz, inşallah” dedi.

“Başarı için antrenörler şart”

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Dış İlişkilerden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Başol Haraç,” Sporcularımızın başarılı olabilmesi için öncelikle antrenörlere ihtiyaç vardır. Bu doğrultuda açılan kursta başarılı olan kursiyerler ileride şampiyon sporcular çıkaracaktır. Masa Tenisi branşının başarısı için elimizden geleni yapıyoruz, başarılarımızı her sene daha da yukarı taşıma hedefindeyiz. Başarılı olan 14 kursiyerimizi de tebrik ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

“Yalova masa tenisi organizasyonları için uygun altyapıya sahip”

Spor İl Müdürü Metin Kaplan,” İlimizde bulunan tesisler masa tenisi branşında yapılan ve yapılacak olan organizasyonlar için uygun alt yapıya sahiptir. Bir çok Şampiyona, Milli takım kampları ve Antrenörlük kurslarına ev sahipliği yaptık bu bağlamda bizlere destek olan Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç’a ve yönetime teşekkür ediyorum. 2. Kademe Masa Tenisi Antrenör Kursunda başarı olan tüm kursiyerleri tebrik edip başarılarının devamını diliyorum” diyerek sözlerine nokta koydu.

Editör: TE Bilişim