Sakarya’da düzenlenecek 15 Temmuz Şehitlerini ve Gazilerini Anma Ligi’nde 27 sporcumuz mücadele edecek. 1-8 Ekim 2016 tarihleri arasında  Türkiye Karate Federasyonu’nun ve Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenleyeceği şampiyonaya Türkiye’nin dört bir noktasından derece yapmış sporcular katılacak.
Yalova ekibine Fatma Güney idareci olarak, Mehmet Güney ise antrenör olarak görev yapacak. Son olarak Rize’de yapılan Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası’ndan madalyalarla dönen Yalovalı karatecilerin Sakarya’dan da madalya ile dönmesi bekleniyor.
Yalova kafilesinde ise Taşköprü Karate İhtisas Kulübü’nden ve Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü’nden olmak üzere İdil Yula, Ayşe Atay, Busenur Açan, Melike Uysal, Asena Atay, Aleyna Atay, Dilara Topaç, Büşra Çapar, Emanur Tenekeci, Meryem Ayar, Duygu Kılıç, Mısra Topal, Meryem Betül Ok, Ali Güney, Cengiz Topal, Tolgacan Kaypak, Ozan Yula, Berkay Çelik, Ali Rıza Öztürk, Alihan Güdek, Ahmet Hakan Korkmaz, Emir Çarpar, Muhammet Enes Ok, Yusuf Samet Süslü, Berat Süslü, Burhanettin Utku Kılıç ve Ömer Güney tatamiye çıkacak.

Editör: TE Bilişim