13 Temmuz Cuma günü yapılan Tertip Komitesi üye seçimi sonrasında Tertip Komitesi üyeleri ilk toplantılarını ASKF Binasında yaptı. Liglerin başlama tarihleri konusunda Tertip Komitesi üyeleri arasında hararetli tartışmalar olurken, futbol sezonu 1. Amatör kümenin başlamasına karar verdiler.

Yapılan toplantı sonrasında 1. Amatör Küme, U-17 ve U-14 Yaş kategorilerinin başlama tarihleri belirlendi. Buna göre 1. Amatör küme müsabakaları 7 Eylülde U-17 ve U-14 ligleri ise 15 Eylülde start alacak.

Tertip Komitesi’nin yapılan üye seçimi sonrasında ilk toplantıya çiçeği burnunda üyeler Nazım Koçan (Çınarcık Belediyespor), Nurullah Sevim (Doğanspor) ve Turgay Aydın (Çiftlikköy Belediyespor) katıldılar.

Öte yandan Tertip Komitesi 2. Toplantısını 23 Ağustos Perşembe günü yapacak, liglerin fikstür çekimleri ise 24 Ağustos Cuma günü Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Diğer yandan 2012-2013 futbol sezonunda ilk kez oynanacak olan Miniminikler Kategorisinde müsabakalar 7+1 şeklinde sahada yer alarak yarım sahada oynanacak.

İlk toplantılarını gerçekleştirdiklerini belirten Tertip Komitesi Başkanı Hamdi Yılmaz,” Tertip Komitesi olarak yeni üyelerimiz ile ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Buna göre üç kategoriyi 1. Amatör küme, U-17 ve U-14 Liglerini başlatma kararı aldık. Buna göre 1. Amatör küme 8 Eylülde U-14 ve U-17 kategorileri ise 15 Eylülde start alacak. Fikstür çekimini ise 24 Ağustosta Gençlik Merkezi’nde saat 19:00’da gerçekleştireceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim