Haftanın bir diğer müsabakasında ise Elmalıkspor ile Ortaburun takımları sezonu sakin bir şekilde noktayı koydu. Şampiyonun ve 1. Amatör Kümeye çıkan takımlarının belirlendiği 5. Haftada futbola gölge düşüren olaylar yaşandı. Karşılaşmayı 4-2 kazanan Acarspor 1. Amatör kümeye çıkma sevincini yaşayamazken iki takım futbolcuları arasındaki kavga müsabakaya gölge düşürdü.

Ahmet Saraç sahasında oynanan Acarspor-Demirspor müsabakasının 90 dakikalık bitiş düdüğüyle birlikte oyuncular birbirine girdi. Güvenlik güçlerinin sahaya girmesine karşın iki takım futbolcuları sataşmalarını sürdürürken gerginlik saha içerisinde uzun süre sürdü.

“Tılsım 90+4’te bozuldu”

Acarspor-Demirspor müsabakasının ardından oynanan ve şampiyonun belirleneceği Akköyspor- Kadıköy karşılaşmasında ise güzel geçen mücadelede sinirler 90+4’te bozuldu. Dostluk içerisinde başlayan her iki takımında birbirlerine çiçekler verdiği karşılaşmanın son bölümlerinde yaşananlar damgasını vurdu.

Yaşanan bir olay sonrasında iki takım futbolcuları birbirine girerken kısa süre sonra olaylar yaştırıldı. Yaşanan kısa süreli gerginliğin ardından Akköyspor’dan Anıl, Serhat ve Kadir Kadıköyspor’dan ise Kürşad kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. 

Editör: TE Bilişim