18-20 Mayıs tarihleri arasında Yalova Atatürk Spor Salonu’nda yapılması gereken play off müsabakalarında ilk gün iki maç oynanırken Yalova’da ki aşırı yağış sonrasında salondaki oyunun alanının sık sık ıslanmasından dolayı üçüncü karşılaşmanın ilk seti sona ermeden mücadele Karamürsel’e taşındı. Türkiye Yıldız Erkekler Şampiyonası Play-Off müsabakaları için Ankara’dan 2,İstanbul’dan 2, İzmir’den 2 ve Bursa 2 takım Yalova’ya gelirken bu takımlar önce Yalova’da daha sonra ise  Karamürsel’de mücadele ettiler.

Bu olay sonrasında Play-Off’taki 1 karşılaşma hem Yalova’da hemde Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde oynandı.  Play-Off maçlarının gözlemcileri aldıkları karar sonrasında Atatürk Spor Salonu’nda ki su akması sonrasında Yalova’ya 32 kilometre mesafedeki Karamürsel’e taşıdılar. Olay sonrasında Yalova Atatürk Spor Salonunun yetersiz olduğu bir kez daha gözler önüne serildi.

 Yalova’nın ev sahipliği yapması gereken organizasyon Atatürk Spor Salonu’nun çatısı yüzünden Karamürsel’e taşındı ve 20 Mayıs Pazar günü yapılan final müsabakaları Karamürsel’de oynanması ile birlikte bir ilk yaşandı ve müsabakalar 2 ilde birden oynanmış oldu. 

Editör: TE Bilişim