İmza törenine Atakent Hastanesi VİP Gençlik ve Spor Kulübü’nde Şube sorumlusu ve antrenör Murat Yapıcı, Atakent Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Sponsor Başkanı Uz. Dr. Ali Övet katıldı.

Basketbola 1999 yılında Bursa Büyük Şehir Belediyesi ile adım atan Ayça Okutan daha önce Yıldız Bayanlar Milli takım aday kadrosuna çağrılmıştı. Uzun seneler Bursa Büyük Şehir Belediyesi’nin formasını terleten Okutan bir sezon da Kütahya Belediyesi’nde basketbol hayatını sürdürdü.

Kısa forvet, uzun forvet ve pivot mevkilerinde oynaya bilen Pervin’in ardından Atakent Hastanesi V.İ.P. Gençlik ve Spor Kulübü bir forvet oyuncusu olan Ayça Okutan’ı da kadrosuna kattı.

Yalova’ya gelmekten dolayı mutlu olduğunu dile getiren Ayça Okutan,” Burada olmaktan dolayı mutluyum. İyi bir oluşum ile takımımızı üst noktalara çıkarmak için çalışacağız. Olumlu yönde ilerleyeceğimize eminim” dedi.

Ayça Okutan transferi ile forvet hattını güçlendirdiklerini belirten Atakent Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Sponsor Başkanı Uz. Dr. Ali Övet,” Ayça ile birlikte 2. Transferimizi gerçekleştirdik. Bu transferimiz ile forvet hattımızı güçlendirmiş olduk. Ayça’nın takımımıza büyük katkı sağlayacağına inanıyoruz. Bununla birlikte transferlerimiz devam edecek” dedi.

Editör: TE Bilişim