Türkiye Masa Tenisi Federasyonu faaliyetleri kapsamında düzenlenen Minikler ve Küçükler En İyiler 3.etap yarışmaları 22-23 Nisan 2017 tarihlerinde Tokat Ali Yücel Spor Salonunda yapıldı. Organizasyonda Yalova Belediyespor’dan Özgün Göksal ve Efe Haraç mücadele etti.
erkeklerde ve kızlarda 16 sporcu katıldı. 4´erli 4 grupta eleme maçları sonunda gruplarında ilk iki sırayı alan sporcular 1-8 klasmanında, ilk ikiye giremeyenler ise 9-16 klasmanında tek devreli lig usulüne göre karşılaştılar.
2 gün süren müsabakaların ardından küçük erkeklerde mücadele eden Özgün Göksal oynadığı 11 maçın 8’ini kazanırken 3’ünü kaybetti ve beşinci sırada kaldı. Minik erkekler kategorisinde yer alan Efe Haraç ise  7 maçta 1 galibiyet ve 6 yenilgi ile organizasyonu altıncı sırada tamamlamayı başardı.
Müsabakalar sonunda kategorilerinde ilk dört sırayı alan sporculara kupa, madalya ve hediyeleri; Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Genel Sekreteri Mahir Irmak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar, Spor Şube Müdürü Ömer Besler, TMTF Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Başol Haraç, TMTF Organizasyon Kurulu Başkanı Koray Er, TMTF Merkez Hakem Kurulu Sekreteri Kenan Asil ve Başhakem Ali İhsan Orhan tarafından takdim edildi. Küçükler En İyi 12´ler son etabı 17-18 Haziran 2017 tarihlerinde Sakarya ilinde yapılacak.

Editör: TE Bilişim