Yeşilovaspor puanını 13’e yükselterek 5. Sırada yer alırken, üst üste 2. Yenilgisini alan ve 4 puanda kalan Çınarcık Belediyespor ise 9. Basamakta bulunuyor.

Yalova Süper Amatör Küme’nin 7.haftasında Yeşilovaspor ile Çınarcık Belediyespor kozlarını Ahmet Saraç sahasında paylaştı. İlk 45 dakikası oldukça durağan geçen mücadele de takımlar devre arasına 0-0’lık eşitlikle gitti.

İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Turan Çağlar’ın öğrencileri 48. Dakikada geliştirdikleri atakta Fatih ile golü bularak 1-0 öne geçti. Skor avantajını eline geçiren Yeşilovaspor baskısını arttırırken dakikalar 69’u gösterdiğinde Kürşat sahneye çıktı ve skoru 2-0’a getirdi. Bu golden yalnızca 3 dakika sonra maçta gol perdesini açan Fatih kendisinin 2 takımını da 3-0 öne geçiren gole imzasını koydu. Kalesinde gördüğü peş peşe 3 gol sonrasında toparlanan Çınarcık Belediyespor 75’de Musa ile farkı 2’ye skoru 3-1’e getirmesine karşın kalan 15 dakikalık bölümde başka gol olmadı ve Yeşilovaspor evinde 3-1’lik galibiyet ve 3 puan alan taraf oldu.

 

S.A.L.

Stat: Ahmet Saraç Sahası

Hakemler: Sefa Demir***, Emre İşler***, Cihan Coşkun***

Yeşilovaspor: Murat***, İlke***, Vedat***, Cengiz***, Ferdi***, Mahmut***, Emre*** (Şükrü**), İbrahim***, Fatih***, Aydın*** (Hikmet**), Kürşat***(Yasin**)

Çınarcık Belediyespor: Uğur**, Yasin Yıldız**, Hasan**, Yasin Özmen**, Volkan**, Ali Yavuz**(Serkan Yener*), Erşen (Özgür*), Şamil Tayfun**, Ünsal**, Serkan Er**, Musa**

Goller: Dk. 48 Fatih 1-0, Dk.69 Kürşat 2-0, Dk. 72 Fatih 3-0, Dk 75 Musa 3-1 

Editör: TE Bilişim