Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) ile Selçuk Üniversitesi’nin ortaklaşa düzenlediği Mevlana Hoşgörüsüyle 15 Temmuz Demokrasi günü Türkiye'nin Yıldızları Futbol Şölenin ardından Yalova karmasından 3 futbolcu Türkiye Karmasına seçildi.
İlimizi başarıyla temsil eden TÜFAD Yalova Karması oynadığı 4 karşılaşmada 2 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. 31 Temmuz Pazar günü şampiyona Selçuk üniversitesi Kampüs stadında yapılan organizasyonda 42 ilden 850’ye yakın sporcu ter döktü.
Yalova karmasında yer alan Güneşspor’dan Kerem Erden, Doğuşspor’dan Emre Çelik ve Yalovagücü’nden Sadık Satılmış Türkiye karmasına seçilen 60 futbolcu arasında yer alarak büyük bir başarıya imza attı.
26-28 Ağustos 2016 tarihleri arasında Afyon’da yapılacak olan Türkiye karmasında mücadele edecek 3 futbolcu ilimizi başarıyla temsil edecek.
TÜFAD Yalova karması antrenörü Mahmut Kahveci,” Öncelikle 3 sporcumuz Güneşspor’dan Kerem Erden, Doğuşspor’dan Emre Çelik ve Yalovagücü’nden Sadık Satılmış’ı tebrik ediyorum. Hem Yalova’daki seçmelerde hem de Konya’daki karma maçlarında olağanüstü performans sergiledi. Bunun sonucunda da Afyon’da yapılacak ve 60 sporcunun yer aldığı Türkiye karmasına seçildi. Sporcularımızı, Kulüplerini, Ailelerini, katkı sağlayan Yalova TÜFAD Başkanı Mütahir Özliman ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim