Yalova Fenerbahçeliler Derneği Ramazan ayı duygusuna örnek yaklaşım yaparak, Beşiktaş ve Galatasaray dernek üyelerini lokalinde ağırladı. 11 ayın Sultanı Ramazan ayında üç derneğin bir çatı altında dostluk mesajı verdi.
Organizasyonda Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Nedim Güven, Galatasaraylılar Derneği Başkanı İlhan Gökkılıç ve Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Engin Özcan yer aldı. İftar yemeğinin ardından Sarı-Lacivert, Sarı-Kırmızı ve Siyah-Beyazlı renklere gönül vermiş Yalova’da ki dernek üyeleri transfer beklentilerini ve yeni sezonu değerlendirdiler.
Dostluklarıyla her zaman örnek olmak istediklerini belirten Yalova Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Nedim Güven,” Yalova’mızda bulunan Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray dernek yönetimleri olarak derneğimiz bünyesinde iftar etkinliği düzenlenmiştir. Dostluk kardeşlik ve güzel sohbetlerin yapıldığı akşamda ortak projeler hakkında istişarelerde bulunuldu. Yalova Fenerbahçeliler Derneği olarak davetimize katılan Beşiktaş ve Galatasaray dernek yöneticilerine teşekkür ederiz. Ezeli rekabet ebedi dostluk temennisiyle” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Editör: TE Bilişim