Bursa Bölge Müdürü Sinan Gür ve yardımcıları geçtiğimiz günlerde Yalova’ya gelerek Yalova Amatör kulüplerinde oynayan yetenekli oyuncuları izledi. 1988 ve 1992 doğumlu futbolculardan kurulu Yalova Karması futbol karşılaşması Ahmet Saraç Sahasında gerçekleştirildi. Müsabakayı TFF Bursa Bölge Sorumlusu Sinan Gür ve yardımcıları futbolcular hakkında not tuttu.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen ve ASKF İl Başkanlığının organize ettiği bölge karması seçmelerinde 40 futbolcu izleme komitesinin gözüne girmek için ter döktü. Ahmet Saraç Sahasında düzenlenen seçmeleri ASKF İl Başkanı Harun Keser, Futbol İL Temsilcisi ve Tertip Komitesi Başkanı Hamdi Yılmaz, TÜFAD Başkanı Mütahir Özliman, Okul Futbol İl Koordinatörü İşcan Avşar ve ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Silahtaroğlu’da izledi.

Müsabaka sonrasında açıklama yapan ASKF İl Başkanı Harun Keser, “Seçmelerde 40 futbolcu mücadele etti. İzleme komitesi 5 oyuncumuzu beğendi ve listeye dahil etti. Bu futbolcularla ilgili kararını bugün bize bildirecek ve seçilen oyuncular Bölge Karmasına dahil olacak. Türkiye’nin diğer illerinde de seçmeler yapıldıktan sonra bölge karmasına futbolcular seçilecek ve bölgeler arası futbol organizasyonu tertip edilecek. Bununla ilgili tarih ve saati TFF belirleyecek. Yalova Karmasında mücadele eden 40 futbolcunun dışında sakatlığı bulunan, il dışında olan, gözden kaçan Bahsegel ve yeteneğini sahaya yansıtamayan oyuncular elbette vardır, ancak bunun sebebi ise zamanın kısıtlı olmasıdır” diyerek sözlerini tamamladı.

Beğenilen 5 futbolcu ile ilgili karar ASKF İl Başkanlığına bildirecek ve seçilen isimler Bölge Karmasına dahil olacak. 

Editör: TE Bilişim