5 takımın yer aldığı turnuvada takımlar çift devreli lig usulüne göre birbirleriyle mücadele edecekler. Uzmanlar Özel Yalova Hastanesi Halı Saha Futbol Turnuvası, Kaptan Halı Saha’da Fizik Tedavi ile Teknik Servis arasında oynanan müsabaka ile başladı. Bu yıl ki turnuvada Teknik Servis, Aslı Optik, Fizik tedavi, Doktorlar ve Eksi 2 Plus takımları yer alıyor.

Turnuvanın açılış maçında Fizik Tedavi ile Teknik Servis’in karşılaştığı müsabaka öncesinde iki takım kaptanı da birbirlerine çiçek vererek hakem Suat Sarıca ile hatıra fotoğrafı çektirdiler. Karşılıklı gollerle başlayan müsabakanın ilk devresini Fizik Tedavi 5-3 önde kaparken, İkinci yarıda da etkili oyun sergileyen Fizik Tedavi, karşılaşmadan 10-5’lik skorla ilk maçından galip ayrıldı.

Günün ikinci maçında ise Aslı Optik ile Doktorlar karşı karşıya geldi. Aslı Optik, rakibi karşısında üstün oynarken, müsabakayı da farklı kazanmasını bildi. Sahadan 7-3’lük skorla galip ayrılan Aslı Optik, ilk haftayı galibiyetle kapadı. Turnuvada Eksi 2 Plus, ilk haftayı müsabaka yapmadan bay geçti.

            PUAN DURUMU

 

Takım

O

G

B

M

A

Y

P

Av

1

Fizik Tedavi

1

1

-

-

10

5

3

5

2

Aslı Optik

1

1

-

-

7

3

3

4

3

Eksi 2 Plus

-

-

-

-

-

-

0

-

4

Doktorlar

1

Retrobet windowtext .5pt;mso-border-left-alt:solid windowtext .5pt; mso-border-alt:solid windowtext .5pt;padding:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt">

-

-

1

3

7

0

-4

5

Teknik Servis

1

-

-

1

5

10

0

-5

 

Editör: TE Bilişim