Bu yıl 6.’sı gerçekleştirilecek olan Sugören Halı Saha Turnuvası’nda kayıtlar başladı. İlki 2009 yılında Sugören Yeşil-Mavi Halı Saha Turnuvası adı altında sonra ise Şehit Mustafa İnan Halı saha Turnuvası ismiyle düzenlenen organizasyon için bu yıl ki çalışmaları start aldı.
Sugören.NET tarafından organize edilen ve bu yıl altıncı kez düzenlenecek Sugören Halı Saha Turnuvasının kura çekimi 27 Temmuz 2014 Pazar günü yapılacak. 
Sugören’de futbol heyecanını yeniden yaşatmak için her yıl organize edilen turnuva 30 Temmuz 2014 tarihinde Yalova Gençlerbirliği futbol sahasında start alacak. Geleneksel olarak düzenlenen futbol organizasyonuna katılacak olan takımların 27 Temmuz 2014 Pazar günü akşam saatlerinde yapılacak kura çekimine kadar listelerini organizasyon komitesine teslim etmeleri gerekiyor. Sugören halkını yoğun iş temposundan biraz olsun uzaklaştırıp eğlenceli bir atmosferde bir araya getirmeyi, Sugören'de dostluk bağlarını güçlendirerek, köylüler arasında dayanışmayı sağlamayı, yoğun iş temposunda sıkılan Sugörenlilerin motivasyonunu arttırmayı amaçlayan ve bu yıl 6.’sı düzenlenecek halı saha turnuvasının sponsorları merakla bekleniyor.
Editör: TE Bilişim