Koru Belediyespor:3 Çalıca Gençlik:5
1.Amatör Küme B Grubunda oynanan 11. Hafta maçında orta sıralarda yer alan iki takım Koru Belediyespor ile Çalıca Gençlik takımları kozlarını paylaştı. Amatör Saha 2’de oynanan maçta 7 gol atılırken, 2’de kırmızı kart çıktı. 90 dakikanın bitiş düdüğü sonrasında Çalıca Gençlik sahadan 4-3’lük galibiyet ve 3 puanla ayrıldı.
Karşılaşmaya atak başlayan Çınarcık ekibi Çalıca Gençlik, 26. Dakikada Alper ve 30’da ise Kubilay’ın golleriyle bir anda 2-0 öne geçti.  Konuk ekipte Mert Yılmaz ise 35. Dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
Ancak usta ayaklara sahip olan Koru Belediyespor ise 36. Dakikada Mustafa Uz’un penaltıdan attığı golle farkı 1’e indirdi. Ev sahibi ekip bulduğu golden sonra beraberlik arayışı içerisine girerken 41’de yine Mustafa Uz’un golüyle devre arasına 2-2’lik eşitlikle girdi.
İkinci yarıya fırtına gibi giren Koru Belediyespor 46’da Caner’in golüyle 2-0 geriye düştüğü maçta 3-2’lik üstünlük kurdu. Ancak son 20 dakikalık bölüme üstün futbol sergileyen Çalıca Gençlik 70. Dakikada Ali Yavuz ile eşitliği yakaladı. Ev sahibi ekipte kaleci Sefer gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Dakikalar 85’i gösterdiğinde Çalıca takımı Ünsal Coşgun’un golüyle yeniden öne geçerken, 90+3’de defans oyuncusu Yasin Özmen’in golüyle sahadan 5-3’lik galibiyetle ayrıldı.

 

Editör: TE Bilişim