Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile bu yıl ilimizde düzenlenen 9. Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası müsabakaları son buldu. 27 ilden gelen 135 sporcu ve antrenörlerinin yer aldığı organizasyon Koru Beldesi Harb-İş Otelde  gerçekleşti.
3 gün süren müsabakalar sonucunda kızlar grubundan turnuva birincisi Hatay Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü, İkincisi Konya Mevlana Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü, üçüncülüğü Mersin Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü, dördüncülüğü Çorum Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü kazandı.
Şampiyon olan Hatay ekibine kupa ve madalyalarını Yalova Valisi Tuğba Yılmaz takdim etti. İkincilik kupasını ve madalyasını ise Çınarcık Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Konya Mevlana Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü’nün sporcularına verdi.
Üçüncü olan Mersin Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü’ne ise kupa ve madalyalarını Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Faruk Uysal, dördüncü olan Çorum Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü’ne ise Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan taktim etti.
En Centilmen Sporcu  ve En Teknik Sporcu ödüllerini ise Çocuk Hizmetleri Daire Başkanlığı Temsilcisi Abdullah Özbay ve Organizasyon Komite Başkanı Nadir Başer tarafından sporculara verildi.

 

Editör: TE Bilişim