2014-2015 sezonunda Yalova Süper Amatör Kümede mücadele edecek Yalovaspor’da hazırlıklar sürüyor. Şampiyonluk mücadelesi verecek Yeşil Kırmızılı ekip İstanbul ekiplerinden Ataşehir Çamolukspor ile hazırlık maçı oynadı.
Ahmet Saraç Sahası’nda oynanan karşılaşmayı Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç ve Yalovaspor Kulübü Başkanı Hakan Suiçmez’de izleyenler arasında yer aldı. 
Daha önce Bursa Vakıfköy Tesisleri’nde Kuveyt 1. Lig ekiplerinden Al Arabia ile oynadığı ve kaybettiği hazırlık maçı sonrasında iç ve dış transfer harekatına hız verdi. İç transferde 3 ismi kadrosuna katan Yalovaspor Transfer Komitesi, dış transferde de gizlilik içerisinde sürdürüyor.
Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden Yalovaspor Başkanı Hakan Suiçmez,“Her iki kulüp futbolcuları da seyir zevki yüksek bir oyun ortaya koydu. Yalovaspor Kulübü olarak bu dostluk maçından çok memnun kaldık. İstanbul Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç’e, Ataşehir Çamolukspor Kulübü Başkanı Ekrem Köse’ye ve teknik direktörümüz Ahmet Yurtsever’e teşekkür ediyorum. Transfer görüşmelerimiz yoğun bir şekilde devam ediyor. Dış transferde anlaşma sağladığımız oyuncuları ilerleyen günlerde açıklayacağız. Şampiyonluğa oynayan kaliteli bir kadro oluşturuyoruz bundan kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu. 
Yalovaspor Kulübü teknik patronu Ahmet Yurtsever, seçmelere katılan futbolcuların bir kez daha değerlendirmeye alınacağını durumlarının netlik kazanacağını dile getirdi.
Editör: TE Bilişim