Altınova Belediyespor:2 Boluspor U-21:2
Bölgesel Amatör Ligde ki temsilcimiz Altınova Belediyespor Bolu Abant’ta devam ettiği kampta ilk hazırlık maçını PTT 1. Lig ekibi Boluspor’un U-21 takımıyla oynadı. Abant Vonresort Hotel’e ait sahada oynanan maç karşılıklı atılan gollerle 2-2 sonlandı.
Bu sezon yaptığı flaş transferlerle dikkat çeken ilimizi hem Bölgesel Amatör Lig hem de Ziraat Türkiye Kupası’nda temsil edecek olan Altınova Belediyespor ilk hazırlık maçını oynadı.
Abant Vonresort Hotel’de kamp yapan Sarı Yeşilli temsilcimiz, hazırlık maçında Boluspor U-21 takımıyla kozlarını paylaştı.
Karşılaşmaya hızlı başlayan Altınova 20. Dakikada golcüsü Ceyhun’la 1-0 öne geçmeyi başardı. Bu golden sadece 5 dakika sonra ani atak geliştiren temsilcimiz penaltı kazanırken, gol perdesini aralayan Ceyhun topun başına geçti. Ancak deneyimli oyuncunun penaltı atışına Boluspor kalecisi geçit vermedi ve ilk yarı 1-0 sona erdi.
İkinci yarıya temsilcimiz oyuncu değişiklikleriyle başlarken Boluspor U-21 takımı 56’da 1-1’lik eşitliği yakaladı. Temsilcimiz Altınova Belediyespor maçın normal süresinin bitimine 2 dakika kala Özgür’le 2-1 öne geçmesine karşın 90+4’de ki gole engel olamayınca maç 2-2 son buldu.
Altınova Belediyespor Genel Kaptanı Muhsin Kaya,” Bolu Abant’ta kamp yapan takımımız, yeni sezona teknik heyetimizin gözetiminde çok iyi hazırlanıyor. Bu sezon Yalova ve Altınovalılara, izlemekten zevk alacakları oyun sergileyeceğiz. Teknik direktörümüz Ertunga Kuşhan ve ekibinin gözetiminde kamp hazırlıklarını sürdüren takımımız, ilk hazırlık maçında Boluspor A2 Takımı ile 2-2 berabere kaldı. Çalışmalarımız iyi gidiyor. Ayrıca ligde de hangi grupta mücadele edeceğimiz belirlendi. Sakarya, İstanbul ve Bursa ekipleriyle 10. Grup’ta yer alacağız. Diğer gruplara göre en iyi kurayı çektik diyebiliriz. İyi gruba düştük. İnşallah sezon içerisinde sergileyeceğimiz performansla hedeflerimize bir bir ulaşırız” dedi. 

Editör: TE Bilişim