Zevkli ve çekişmeli geçen 80 dakikada Esnafspor 1-0 öne geçmesine karşın skor üstünlüğünü koruyamayınca mücadeleyi Acarspor 3-1 kazandı ve yoluna emin adımlarla devam etti. Esnafspor’un tek golüne imzasını atan M. Emre 59. dakikada sakatlık geçirerek yerde kaldı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Müsabakanın bitiş düdüğüyle birlikte hakem triosuna taraftarlar yoğun itirazda bulunurken, araya giren çevik kuvvet ekipleri olay çıkmasına müsaade etmedi.

Amatör Saha 2’de oynanan müsabakaya iki takımda kontrollü başladı. İlerleyen bölümlerde oyundaki etkisini arttıran konuk ekip Esnafspor gol için Acarspor kalesine yüklenmeye başladı. Müsabakanın 36. dakikasında gelişen Esnafspor atağında M.Emre takımını 1-0 öne geçiren golü rakip filelerle buluşturdu ve durumu 1-0 yaparak ilk yarının skorunu belirledi. Kalesinde gördüğü golün şokunu üzerinden atan ev sahibi takım Acarspor ikinci yarıya oldukça etkili başladı ve beraberlik golü için Esnafspor kalesine yüklendi. Sarı-Lacivertli ekip karşılaşmanın 62. dakikasında geliştirdiği atakta serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Murat, meşin yuvarlağı sert ve düzgün bir vuruşla 90’dan filelerle buluşturarak süper bir gole imza attı. Murat’ın jeneriklik golüyle skoru 1-1’e getiren ev sahibi takım rakibin oyun dengesini bozdu ve bu kez öne geçmek için Esnafspor kalesine yüklenmeye başladı. Mücadelenin 70. dakikasında gelişen Acarspor atağında F.Molla, attığı golle takımını 2-1 öne geçirdi. Üst üste bulduğu gollerle rakibini ekarte eden ve oyunda üstünlüğü eline alan Sarı-Lacivertliler farkı arttırmak için Esnafspor kalesine yüklenmeye devam etti. Karşılaşmanın 75. dakikasında gelişen ev sahibi takım Acarspor atağında bu kez Emirhan sahneye çıkarak durumu 3-1’e getiren golü rakip filelerle buluşturdu. Son yarım saatte Esnafspor filelerine 3 gol bırakan ev sahibi takım Acarspor, müsabakadan bu skorla galip ayrılarak altın değerinde 3 puanın sahibi oldu.



U-17

Stat: Amatör Saha 2

Hakemler: Gürsel Çakal***, Kadir Beyaz***, Mesut Boz***

Acarspor: Furkan Fil***, İ.Alperen***, Ahmet***, Hüseyin***, Furkan***, Murat***, Hasan***, Furkan Molla***, Emirhan***, Hasan***, Yiğithan***

Esnafspor: Ünal**, Ahmet**, Sinan**, Umut**, Musa**, Safa**, Aykut**, Furkan**, M.Emre ***, Musa Önalan**, Hakan**

Goller: Dk.36 M.Emre 0-1, Dk. 62Murat 1-1, Dk. Furkan Molla 2-1, Dk.75 Emirhan 3-1

 

Editör: TE Bilişim