Acarspor:3 Atakentspor:1
U-11 Ligi Play-Off Grubunun son karşılaşmalarında şampiyonluğu garantileyen Acarspor ile play-offlarda büyük şok yaşayan Atakentspor ile karşı karşıya geldi. Ahmet Saraç sahasında oynanan karşılaşmayı Sarı Lacivertliler 3-1 kazanarak 3’te 3 yaparken 2013-2014 sezonunun son şampiyonu oldu.
Acarspor’a galibiyet getiren gollere Ege Kartal, A. Taha ve Engin imza koyarken, Atakent’in tek sayısı Muhammed’den geldi.
Ahmet Saraç sahasında oynanan ve seyircilerin ilgi gösterdiği karşılaşmaya Atakentspor fırtına gibi başladı. Kırmızı Siyahlılar 8. Dakikada geliştirdiği ani atakta Muhammed, Acarspor kalecisi Saitcan’ı avlayarak takımını 1-0 öne geçirdi. Yediği şok gol sonrasında çabuk toparlanan ev sahibi Acarspor 15. Dakikada golcü oyuncusu Ege Kartal ile cevap vererek skoru 1-1’e getirdi ve ilk yarıya nokta koydu. 
Mücadelenin ikinci yarısına oldukça etkili başlayan ev sahibi Acarspor’un 34. dakikada geliştirdiği atakta A. Taha skoru 2-1 yaparak takımını 1 farklı üstünlüğe taşıdı. Son dakikaya kadar nefesleri kesen maçın 50+3. dakikasında gelişen Sarı-Lacivertlilerin atağında Engin attığı golle durumu 3-1 yaptı ve karşılaşmanın skorunu belirledi. Karşılaşma sonrasında 3’te 3 yapan Acarspor şampiyon olurken, play-off maçlarında puan toplayamayan Atakentspor ise dördüncü olarak turnuvaya nokta koydu. 
U-11
Stat: Ahmet Saraç Sahası
Hakem: Cüneyt Melekler ***
Acarspor: Saitcan ***, Mert ***, Mustafa ***, A. Taha ***, Fatih ***, Ege Kartal ***, Nizamettin ***, Çağatay ***
Atakentspor: Hakan **, Hüseyin **, Yağız **, Sadık **, Efe **, Muhammed **, Mert **, Ömer Sina **
Goller: Dk.8 Muhammed 0-1, Dk.15 Ege Kartal 1-1, Dk.34 A. Taha 2-1, Dk.50+3 Engin 3-1
Editör: TE Bilişim