Yalova şampiyonu olarak U-13 Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil etme hakkı kazanan ve Bursa’da mücadele eden Acarspor ikinci maçında İstanbul Merterspor ile golsüz berabere kalmasıyla gruptan çıkma şansını kaybetti.

Bursa grubunda yer alan temsilcimiz ilk maçında Tavşanlı Linyitspor’u 5-0 mağlup etmişti. Ancak Merterspor’da Tavşanlı Linyitspor’u 8-0 mağlup edince Acarspor’a gruptan çıkması için mutlak galip gelmesi gerekiyordu. Çok başarılı bir Türkiye Şampiyonası geçiren Acarspor Merterspor ile 0-0 berabere kalınca şampiyonaya yenilgi almadan elenerek noktaladı.

Müsabakanın ilk yarısında İstanbul Merter takımı etkili olurken, temsilcimiz Acarspor karşılaşmanın ikinci yarısında adeta tek kale top oynadı. Sayısız gol fırsatından yararlanamayan Sarı-Lacivertliler karşılaşmanın golsüz eşitlikle sona ermesiyle Bursa grubuna veda etti. Turnuvanın ilk gününde Kütahya temsilcisi Tavşanlı Linyitspor’u 5-0’lık skorla farklı mağlup etmesine karşın İstanbul Merterspor’un da 8-0’lık galibiyeti sonrasında 2. Kademeye yükselme şansını averajla rakibine kaptıran Acarspor, Bursa grubunu 1 galibiyet ve 1 beraberlikle tamamladı. 

Editör: TE Bilişim