Acarspor’un golleri Erdal (2) ve İlker (2)’den gelirken, Termal Belediyespor’un sayılarına ise Erkan ve Mehmet imza koydular.

Termal İlçe Stadında oynanan 90 dakikalık müsabakaya iki takımda kontrollü başladılar. İlerleyen bölümde daha istekli ve arzulu oynayan Acarspor 22. Dakikada geliştirdiği atakta penaltı kazandı. Topun başına geçen Erdal meşin yuvarlağı Termal fileleriyle buluşturup skoru 1-0’a getirdi. Yediği gol sonrasında Termal Belediyespor’un cevabı ise kısa sürdü.

Dakikalar 28’i gösterdiğinde ev sahibi eki defans oyuncusu Erkan’ın attığı golle skora 1-1’lik dengeyi getirdi ve ilk yarının skorunu tayin etti. Mücadelenin ikinci yarısına Sarı-Lacivertli konuk ekip hızlı başladı ve 65. dakikada Erdal, 73. dakikada İlker’in golleriyle skoru 3-1’e getirerek aradaki farkı 2’ye çıkardı. Kalesinde üst üste 2 gol gören Termal Belediyespor toparlanarak oyuna ortak oldu ve 77.dakikada geliştirdiği atakta Mehmet’in golüyle skoru 3-2 yaparak farkı 1’e indirdi. Mücadelenin 86. dakikasında gelişen Acarspor atağında İlker bir kez daha sahneye çıkarak durumu 4-2 yaptı ve karşılaşma bu skorla sona erdi.

Deplasmanda aldığı 3 puanla 35 puana yükselen Sarı Lacivertliler sezonu 4. Sırada noktaladı. 28 puanda kalan Termal ise 6. Sırada sezona nokta koydu. 

Editör: TE Bilişim