Amatör Saha 2’de oynanan karşılaşmayı Sarı Lacivertli ekip Ömer ve Safa Can’ın attığı gollerle 3-1 kazanarak şampiyonlukta bir adım öne geçerken rakibi Doğuşspor’un umutlarını söndürdü.

Amatör Saha 2’de oynanan müsabakaya iki takımda kontrollü başladı. İlerleyen bölümlerde oyuna ağırlığını koyan Acarspor, gol için Doğuşspor kalesine yüklenmeye başladı. Karşılaşmanın 18. dakikasında gelişen Sarı-Lacivertlilerin atağında Ömer, takımını 1-0 öne geçiren golü rakip filelerle buluşturdu ve ilk yarının skorunu belirledi. Mücadelenin ikinci yarısına her iki takımda iyi başladı ve gol bulabilmek adına ataklar geliştirdi. Ancak rakibine oranla daha etkili ve organize olan ev sahibi takım Acarspor, Doğuşspor kalesinde daha etkili olan taraftı. Mücadelenin 47. dakikasında gelişen Sarı-Lacivertlilerin atağında Safa Can, attığı golle skoru 2-0’a getirdi ve takımına büyük avantaj sağladı. İkinci golden sonra rakip kaleyi adeta abluka altına alan ev sahibi takım Acarspor 2 dakika sonra bir gol daha buldu. Müsabakanın 49. dakikasında gelişen ev sahibi takımın atağında günün başarılı isimlerinden Safa Can bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ikinci takımının üçüncü golüne imzasını attı ve durumu 3-0 yaptı. Kalesinde üst üste gördüğü şok gollerle 3 farklı yenik duruma düşen konuk ekip Doğuşspor, hemen toparlanarak 2 dakika sonra geliştirdiği atakta gole cevap verdi. Müsabakanın 51. dakikasındaki Siyah-Beyazlı ekibin atağında Ramazan takımının tek sayısını kaydederek durumu 3-1 yaptı. Kalan dakikalarda iki takımda atak futbol sergilemesine karşın başka gol bulamayınca mcüadele 3-1 Acarspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

U-13 Ligi Play Off

Stat: Amatör Saha 2

Hakemler: Sefa Demir***, Tuğçe Ugip***, M.Mustafa Karahasan***

Acarspor: Hüseyin***, Ahmet***, M.Fazıl***, Samet***, Recep***, Şahin***, Yağız***, Ömer***, Safa Can***, İbrahim***, Burak***

Doğuşspor: Necat**, Kürşat**, Baran**, Gürkan**, Ramazan**, M.Onur**, Mücahit**, Oğuz**, M.İdris**, A.Kadir**, Hamza**

Goller: Dk.18 Ömer 1-0, Dk.47-49 Safa Can 3-0, Dk.51 Ramazan 3-1

Editör: TE Bilişim