Yalova Bahçeşehir Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Acar, Nevşehir’de yapılan Liseler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında hem erkeklerde hem de kızlar kategorisinde şampiyon olan sporcularını kutlarken,” Gurur duyuyorum” dedi.
Bilal Selim Tok, Umut Emre Başsan, Tugay Şirzat Yılmaz ve Yücel Ocak'tan oluşan Yalova Bahçeşehir Anadolu Lisesi masa tenisi erkek takımı Tekirdağ temsilcisini,  ardından İzmir temsilcisini, ardından Ankara temsilcisini ve yarı finalde de Zonguldak temsilcisini 3-0’lık skorlarla geçerek finale adını yazdırdı. Final maçında tekrar Ankara temsilcisi ile karşılaşan Yalova Bahçeşehir Anadolu Lisesi final maçını da aynı skorla kazanarak şampiyonluğunu ilan etti.
Gözde Göksal, Aybala Koçal, Ece Haraç ve Çiğdem Köse'den oluşan Yalova Bahçeşehir Anadolu Lisesi bayan masa tenisi takımı 3. grupta yer alan Yalovalı raketler grubunda karşılaştıkları KKTC temsilcisini ve İstanbul temsilcisini 3-0’lık net skorlarla yenerek ana tabloya kaldılar. İlk turda Bitlis’i ve Antalya temsilcisini 3-0’la geçen bayan raketler İstanbul ekibini de 3-2 yenerken, Kayseri temsilcisine 3-1 yenildiler. Alt bölümde Adana temsilcisi ile finale çıkma maçı yapan raketler maçı 3-0 kazanarak finale adını yazdırdılar. Finalde yeniden Kayseri temsilcisi ile karşılaşan bayan takımı rakibini bu kez 3-2 yenerek Türkiye şampiyonluğunu ilan ettiler.
Yalova Bahçeşehir Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Acar,” Bünyemizden gelen ve ilimizin çocuklarından kurulu okul masa tenisi takımımız, aynı yılda hem kızlarda, hem erkeklerde Türkiye Şampiyonu olmayı başardı. İki yılda bir yapılan Masa Tenisi Dünya Şampiyonası bu yıl Malta'da yapılacak ve ülkemizi temsilen yalnızca Yalova Bahçeşehir Anadolu Lisesi Şampiyona'da yer alacak. Kurum olarak ilimizi sadece Türkiye arenasında değil, dünya arenasında da başarıyla temsil etmek istiyoruz. Yalova Bahçeşehir Koleji Dünya Okulu olduğunu bir kez daha herkese göstermiştir. Malta'da yapılacak Dünya Şampiyonası'na katılacak Masa Tenisi ekibimize güveniyor ve başarılar diliyorum” dedi. 

Editör: TE Bilişim