Ahmet Saraç sahasında oynanan maçta futbolseverler tam 5 gol izlerken müsabakayı Sarı Lacivertli ekip 4-1 kazanarak şampiyonluk yolunda bir engeli daha rahat aşmış oldu.

Acarspor’a farklı galibiyeti getiren goller Atahan (2), Baran ve İbrahim’den gelirken konuk Termal Belediyespor’un tek sayısını Fatih kaydetti.

İlk haftayı galip kapatan Acarspor ile bay geçen Termal Belediyespor kozlarını Ahmet Saraçta paylaştılar. Santra ile birlikte ev sahibi Acarspor maça atak başladı. Karşılaşmada dakikalar 15’i gösterdiğinde gelişen Sarı Lacivertli ekibin atağında İbrahim attığı golle takımını 1-0 öne geçiren isim oldu. Bu golden yalnızca 3 dakika sonra dakikalar 18’i gösterdiğinde bu kez sahneye maçın yıldız isimlerinden Atahan çıktı ve farkı 2’ye çıkarttı.

İlk 20 dakikada 2-0 öne geçen Acarspor dakikalar 24’ü gösterdiğinde Baran’ın attığı golle 3-0 öne geçmeyi başardı. Bu gol ilk yarının da skorunu belirleyen gol oldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısına iki ekipte kontrollü başladılar. İlerleyen bölümde etkisini ortaya koyan Acarspor dakikalar 52’yi gösterdiğinde Atahan kendisinin 2 takımını da 4-0 öne geçiren gole imzasını attı.

4 farklı geriye düşen konuk Termal Belediyespor 64. Dakikada Fatih ile skoru 4-1’e getirirken maçın da skorunu belirledi.

 

U-17

Stat: Ahmet Saraç Sahası

Hakemler: İbrahim Mengübeti ***, M. Osman Memiş ***, Lokman Ceylan ***

Acarspor: Buğra Emre ***, Recep Ali ***, Enes ***, Edip Burhan ***, Barkın ***, Recep ***, Günay ***, İbrahim ***, Ömer ***, Baran ***, Atahan ***

Termal Belediyespor: Onur Giray **, Yusuf **, Yunus **, Samet **, Mücahit Said **, Cahit Berkay **, Abdulhamit **, Doğukan **, Kemal xx, Oğuz **, Fatih **

Goller: Dk.15 İbrahim 1-0, Dk. 18 Atahan 2-0, Dk.24 Baran 3-0, Dk.52 Atahan 4-0, Dk.64 Fatih 4-1

 

Editör: TE Bilişim