Yalova Süper Amatör Küme ekiplerinden Acarspor forması giyen Zübeyir Nalbant Türkiye Futbol Federasyonu'nun destek verdiği, İşitme Engelliler Federasyonu bünyesinde bulunan 'Sessiz Çığlık' İşitme Engelliler Milli Takımı ile birlikte Avrupa İşitme Engelliler Futbol Şampiyonası yarı finale yükseldi.
2014-2015 sezonunda gösterdiği performans ile dikkat çeken genç oyuncu 'Sessiz Çığlık' İşitme Engelliler Milli Takımı forması giyerken, İngiltere'yi 3-2 yenerek finale çıktı. Almanya'nın Hannover kentinde oynanan karşılaşmada gollerimizi Eşref, Hüseyin ve İmamettin kaydetti. Turnuvada bugün oynanan diğer yarı final maçında Rusya, Ukrayna'yı 1-0 yenerek, finalde Türkiye'nin rakibi oldu.
oynanan diğer yarı final maçında Rusya, Ukrayna'yı 1-0 yenerek, finalde Türkiye'nin rakibi oldu.
Türkiye ile Rusya arasında oynanacak turnuvanın final karşılaşması 27 Haziran Cumartesi günü HDI Arena'da saat 17.00'de başlayacak.
İşitme Engelliler Milli Takımımız, Avrupa İşitme Engelliler Futbol Şampiyonası C Grubu'nda oynadığı maçlarda Belçika ile 1-1 berabere kalmış, Hırvatistan'ı 8-0, Fransa'yı ise 2-0 mağlup ederek grup lideri olarak çeyrek finale çıkmış, çeyrek finalde ise İrlanda Cumhuriyeti'ni 5-2 yenerek yarı finale yükselme başarısı gösterdi.

Editör: TE Bilişim