Gökçederespor: 1 Acarspor: 2

Kıran kırana geçen mücadelenin ilk yarısını 1-0 mağlup kapatan Acarspor ikinci yarıda golcüsü Burak’ın attığı 2 golle sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılarak gruptan çıkma yolunda önemli bir üç puanı hanesine yazdırmış oldu.

Termal Sahasında oynanan ve çetin ceviz geçen karşılaşmaya her iki takımda kontrollü futbolla başladılar. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında seyircisinin de desteğini arkasına alan ev sahibi Gökçederespor rakip kale üzerinde baskısını artırmaya başladı. Müsabakanın 26. dakikasında organize atak geliştiren Gökçederespor’da topla buluşan Volkan Acarspor kalecisi Mehmet Saim’i alt ederek meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak skoru takımı lehine 1-0 yaptı.

Bulduğu gol sonrasında baskısını artıran ve farkı artırmanın hesaplarını yapan Yeşil Beyazlı ekip Gökçederespor ataklarını sıklaştırdı. Müsabaka da her iki takımda kalan dakikalarda geliştirdiği ataklardan gol bulamayınca Gökçederespor devre arasına 1-0’lık üstünlükle girmeyi başardı.

Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasında ise sahada bam başka bir Acarspor yer aldı. İlk yarıda pek bir varlık gösteremeyen Acarspor ikinci Marsbahis yarıya gol arayışı içerisine başladı. Müsabakada dakikalar 60’ı gösterdiğinde topla buluşan Burak Gökçederespor kalecisi Enes’i avlayarak takımına 1-1’lik beraberliği getirdi.

Acarspor bulduğu golden sonra rakip kalede galibiyet golünü aramaya başladı. İkinci yarının sonlarına doğru baskısını iyiden iyiye artıran Sarı Lacivertli ekip 81. dakikada geliştirdiği atakta beraberlik golünün sahibi Burak bir kez daha sahneye çıkarak skoru 2-1’e getirdi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Acarspor Termal deplasmanından önemli 3 puanı alan takım oldu.

 

 

 

 

2.A.K.

Stat: Termal Sahası

Hakemler: T.Can Demir***, Engin Özgür***, Gürsel Çakal***

Gökçederespor: Enes**, Erkan**, İrfan**, Öncü Osman**, İbrahim Enes**(Evren**), Saadettin**, Orhan**, Harun**, Mustafa Kemal**, Volkan**(Burak**), Levent**

Acarspor: Mehmet Saim***, Ali Rıza***(İlhan**), Doğukan***, Yiğit***, Samet***, H.Barbaros***, Oğuzhan***, Burak***(C. Talip**), Hakan***, İlker***, Kadir***(İbrahim Bal**)

Goller: Dk. 26 Volkan 1-0, Dk.60-81 Burak 1-2

Editör: TE Bilişim