Acarspor camiasına gönül vermiş isimlerin bir araya geleceği “Şampiyonlar Gecesi” başarıya koşan futbolcular şampiyonluk sevincini bir kez daha yaşayacaklar.

11 Temmuz 2012 Çarşamba günü 20:00-24:00 saatleri arasında Bahane Bar’da düzenlenecek olan geceye Yalova’da spor kamuoyunun önde gelen isimlerinin katılması bekleniyor.

Düzenleyecekleri “Şampiyonlar Gecesi” hakkında bilgi veren Acarspor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Uzman, “2011-2012 futbol sezonunda mücadele ettiğimiz Yalova Amatör Ligi yaş kategorilerinde yaşadığımız şampiyonlukları kutlamak, antrenörlerimizi ve futbolcularımızı onore etmek amacıyla gece düzenleyeceğiz. 11 Temmuz Çarşamba akşamı saat 20:00’da başlayacak olan Şampiyonların Gecesi yemeğinde Acarspor camiasının yanı sıra spor ve siyasetin önde gelen isimlerinin katılımlarını bekliyoruz. Geçtiğimiz sezon elde ettiğimiz şampiyonlukları kutlamak maksadıyla Acarspor Kulübü yönetim kurulu olarak ‘Şampiyonların Gecesi’ isimli organizasyonumuzda yaş kategorilerinde kazandığımız kupalarımızı sergileyeceğiz. Acarspor olarak çok başarılı bir sezon geçirdiğimizi düşünüyoruz ve yeni sezonda da aynı başarıları artarak devam ettirmeyi hedefliyoruz. 2011-2012 futbol sezonunda mücadele ettiğimiz U-13 Liginde Yalova Şampiyonu, U-14 Liginde Yalova Şampiyonu, U-15 kategorisinde Grup Şampiyonu ve Yalova İkincisi, U-16 Liginde Grup Şampiyonu, U-17 Liginde Yalova Şampiyonu, U-19 Yaş Kategorisinde Grup İkincisi ve 2. Amatör Küme’de mücadele eden A takımımız 1. Amatör Küme’ye yükselme başarısını göstererek hem bizlerin hem de Acarspor camiasının gurur kaynağı oldular” diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: TE Bilişim