2016-2017 sezonunda Yalova’da oynanan futbol altyapı liglerinde şampiyonluklar 4 takım arasında bölüşüldü. En çok şampiyonluğu ise altyapısıyla dikkat çeken Acarspor 3 şampiyonlukla elde etti. Sarı Lacivertlileri 2 kupa kazanan Yalovagücü takip ederken, Doğanspor ve Doğuşspor ise 1’er şampiyonluk kazanan ekipler oldu.
U-11 futbol şenliğinin devam ettiği sezonda U-12 Futbol Şenliğini ise Doğanspor kazandı. Geçen hafta finali oynanan U-13 liginde ise mutlu sona Acarspor ulaştı. Sarı Lacivertliler bu başarısı sonrasında önümüzdeki günlerde Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edecek. U-14 liginde mutlu sona Yalovagücü ulaşırken, U-15’te ise kupa Acarspor’un oldu.
U-16 ligini ise zirvede Yalovagücü bitirirken, U-17’de kupa Doğuşspor’a gitti. Şampiyonun kim olacağının merakla beklendiği U-19 liginde ise Altınova Belediyespor’u deviren Acarspor kupayı müzesine götürdü.
Elde ettikleri şampiyonluklar sonrasında takımlarımız Türkiye Şampiyonalarına katılırken, sadece Doğuşspor U-17 kategorisinde ikinci tura yükselme başarısı gösterdi.

 

 

Editör: TE Bilişim