Sarı Lacivertli ekibin alt yapısından yetişen başarılı defans oyuncusu Yiğit Aslan, Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Sancaktepe Belediyespor ile anlaşma sağlarken, eski Fenerbahçeli Faruk Yiğit’in oğlu Yiğithan Yiğit ise Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor’un yolunu tuttu.

Acarspor 2 yetenekli oyuncusu Hasan Eser’i Orhangazispor ile başarılı orta saha oyuncusu Murat Güneş’i Gebzespor anlaşma sağladı.

Yalova Süper Amatör Kümeyi topladığı 35 puanla 4. Sırada bitirerek dikkatleri üzerine çeken Acarspor yıldızlarını bir bir kaybediyor. Türkiye’nin önemli kulüpleri Sarı Lacivertli ekibin 4 yıldızını transfer etti.

Acarspor alt yapı kategorilerinde mücadele ettikten sonra A takımda da başarılı sezon geçiren 1994 doğumlu defans oyuncusu Aslan Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Sancaktepespor ile anlaşma sağlayarak İstanbul ekibinin yolunu tuttu.

Özellikle attığı gollerle bu sezon dikkat çeken Eski Fenerbahçeli Faruk Yiğit’in oğlu 1996 doğumlu santrafor Yiğithan Yiğit Spor Toto Süper Lig takımlarından Akhisar Belediyespor’un A2 takımında forma giyecek.

Bu yıl oynadığı oyunla dikkat çeken Acarspor’un dinamosu 1994 doğumlu orta saha oyuncusu Murat Güneş ise yeni sezonda Kocaeli’nin BAL takımlarından Gebzespor’a transfer oldu.  Sarı Lacivertli ekipten son ayrılan isim ise 1996 doğumlu orta saha futbolcusu Hasan Eser oldu. Genç oyuncusu Spor Toto 3. Lig takımlarından Orhangazispor’a transfer oldu.

Editör: TE Bilişim