Yalova Şampiyonu olarak U-13 Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil etme hakkını kazanan Acarspor 1. Kademe Müsabakaları için gittiği Bursa’da ilk maçında 5-0’lık galibiyet alarak turnuvaya iyi başlangıç yaptı. Bursa’da A Grubunda yer alan temsilcimiz Tavşanlı Linyitspor ile Demirtaş sahasında oynadığı mücadeleyi Ahmet, Ömer, Yağız, Burak (2) attığı gollerle 5-0 kazandı.

21-24 haziran 2012 tarihleri arasında Bursa’da oynanacak U-13 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarına Sarı Lacivertli temsilcimiz iyi başlangıç yaptı.

Müsabaka boyunca yakaladığı fırsatları iyi değerlendiren Acarspor ilk maçından 5-0’lık galibiyet ile ayrılarak rakiplerine göz dağı verdi.

Bursa Demirtaş Stadında oynanan zorlu mücadelenin ilk yarısına iki takımda kontrollü başladı. İlerleyen bölümlerde oyuna ağırlığını koyan Acarspor, gol için Tavşanlı Linyitspor kalesine yüklenmeye başladı. Mücadelenin 7. dakikasında gelişen Acarspor atağında Ahmet takımının ilk golüne imzasını atarak skoru 1-0 yaptı. Golden sonra oyunu rakip alana yıkan temsilcimiz farkı arttırmak için Tavşanlı kalesine yüklenmeye devam etti. Müsabakanın 12. dakikasında gelişen Acarspor atağında Ömer, skoru 2-0’a taşıyan golü Linyitspor fileleriyle buluşturdu. Erken bulduğu gollerle rakibini ekarte eden Acarspor, oyunda kontrolü eline aldı ve Tavşanlı Linyitspor kalesine yüklenmeye devam etti. Mücadelenin 27. dakikasında gelişen Sarı-Lacivertli ekibimizin atağında bu kez Yağız sahneye çıkarak Acarspor’u 3-0 öne geçiren isim oldu ve karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı. İlk yarıdaki etkili futbolunu ikinci yarıda da devam ettiren Sarı-Lacivertliler, farkı arttırmak için Kütahya temsilcisinin kalesine yüklenmeye devam etti. Karşılaşmanın 34. dakikasında gelişen Acarspor atağında Burak skoru 4-0’a getiren isim oldu. Muhteşem futboluyla rakibini sahadan silen ve rakip fileleri 4 kez havalandıran Acarspor, oyunda üstünlüğü tamamen eline aldı ve farkı daha da arttırmak için Tavşanlı Linyitspor kalesine yüklenmeye devam etti. Müsabakanın 58. dakikasında gelişen Acarspor atağında Burak, takımının beşinci golünü rakip filelerle buluşturarak durumu 5-0 yaptı. Kalan dakikalarda da baskısını sürdüren Acarspor başka gol bulamayınca ilk maçından 5-0’lık galibiyet ile ayrılan taraf oldu.

Editör: TE Bilişim