Norveç’te yapılan Büyükler Halter Avrupa Şampiyonası’nda  ikincilik elde eden Altınova Tersaneler Spor Kulübü’nün Milli haltercisi Sema Acartürk Ödüllendirildi.
Ödül törenine Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Arslan, Yalova Emniyet Müdürü Mehmet Ali Süvari, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’ın yanı sıra iş adamları ve sponsor firmalar katıldı. 
Tavşanlı Belediyesi ve Altınova Tersaneler Spor Kulübünün ortaklaşa  organize ettiği törende konuşma yapan Spor İl Müdürü Metin Kaplan, “Yalova'da 15 aylık bir geçmişi olan Halter sporunda elde edilen ulusal ve uluslararası başarılar gurur verici. İlimizde sporun gelişmesi için destek olan Sayın Vali Selim Cebiroğlu’na  ve Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya'ya teşekkür eder, Altınova Tersaneler Spor Kulübü’nü, halter antrenörü Serdar Keserci’yi ve en önemlisi sporcumuz Sema Acartürk’ü kutluyorum. Maddi manevi destek veren tüm Yalovalı ve Altınovalı iş adamlarına sponsorlara  teşekkür ederim. Bundan sonraki şampiyonalarda ve olimpiyat yolunda başarılar dilerim ” dedi.
“Olimpiyatlarda Sema’ya Başarılar Diliyorum”
Altınova Nurullah Kaya, “Sporcumuzu ve antrenörünü tebrik eder başta Sayın Vali Selim Cebiroğlu’na  ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Altınova ve Yalova’nın sporda ki başarılarını görmek  gururlu verici Sema’ya olimpiyat  yolunda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 
2016 Rio Olimpiyatlarında mücadele edecek olan Sema Acartürk, hayallerini gerçekleştirdiği için çok mutlu olduğunu dile getirerek kendisine destek veren herkese teşekkür etti. 
Editör: TE Bilişim