Esenköy Belediye Başkanı Özer Kaptan'da açılış müsabakasında bir süre Yıldızlar takımında forma giyerek yeşil sahada hünerlerini sergiledi.

Turnuvanın Yıldızlar ile Katırlıspor arasında oynanan açılış karşılaşmasını 7-2’lik skorla Katırlıspor kazanarak turnuvaya iyi başlangıç yapmış oldu. 1. Grubun diğer müsabakasında ise Esengençlik ile Lejyoner takımları karşılaşırken zorlu Müsabaka 1-1 sona erdi. Gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar çapraz eşleşme usulü ile yarı finalde karşılaşacak.
Turnuvanın 1. Grubunda Yıldızlar, Katırlı, Esengençlik, Lejyoner takımı yer aldı.

2. Grubunda ise Panzerler, Gürcü, Kralspor, Belediye takımları bulunuyor.  2 grupta 8 takımın mücadele edeceği Turnuva yaklaşık 20 gün sürecek.

Turnuvayı geleneksel hale getirdiklerini dile getiren Esenköy Belediye Başkanı Özer Kaptan, “ rahmetli abimin adına yapılan bu organizasyona katılan tüm takımlara teşekkür ediyorum. Amacımız beldemizdeki kamu kurum ve kuruluşları belde gençlerimiz ile kaynaştırmaktır. Bunun yanı sıra Esenköyspor’a genç yetenekler kazandırmak ta hedeflediğimiz bir durumdur. Yapılan maçlara halkımız büyük ilgi gösteriyor ve beğeniyle izliyor. Yapılan bu güzel ve anlamı turnuvaya herkesi bekliyoruz.Doyumsuz ve zevkli geçen maçları izlemeye davet ediyoruz “ dedi.

 

Editör: TE Bilişim