Bölgesel Amatör Lig ekiplerimizdne Yalovaspor  transfer çalışmalarına son sürat devam ediyor. Yeşil Kırmızılılar son olarak Yeşilovaspor'ın dinamosu Mahmut Ağırkan'ı kadrosuna kattı.
Yalovaspor Basın Sözcüsü Kartal Tekin, transferde zorluk çıkarmayan Yeşilovaspor Kulübü Başkanı Turan Çağlar'a teşekkür ederken, yeni transfer 1995 doğumlu Mahmut Ağırkan’ın hırslı, mücadeleci bir yapısı olduğunu ve takıma çok şey katacağını söyledi.
Genç oyuncu futbola Esnafspor'da başladı. 2013 yılına kadar Mavi Beyazlı ekipte forma giyen Ağırkan, sonrasında Yeşilovaspor'a transfer oldu. Yeşil Beyazlı ekipte 2 başarılı yıl geçiren orta saha oyuncusu yeni sezonda Yalovaspor forması giyecek.
Takıma genç ve dinamik isimleri kazandırdıklarını belirten Yalovaspor Kulübü Basın Sözcüsü Kartal Tekin şunları söyledi: “Yalovalı Yalovaspor yolunda hedeflediğimiz genç ve yetenekli oyuncuları takımımıza kazandırarak yakın geleceğin Yalovaspor’unun sağlam temellerini atmaya devam ediyoruz. Mahmut'un takımımıza kazandırılmasında en ufak bir talepte bulunmayıp adeta oyuncuyu kulübümüze armağan eden Yeşiovaspor kulübü başkanımız Turan Çağlar'a da bu örnek yaklaşımından dolayı kulübümüz adına teşekkür ediyoruz. Esnafspor'da dikkat çeken ve geçtiğimiz sezon süper amatör ligde başarılı futboluyla tüm takımların transfer listesine giren Mahmut Ağırkan yetenekleri herkes tarafından kabul gören, kuvvetiyle öne çıkan, attığı gollerden sonra attığı taklalarla gözleri okşayan asla vazgeçmeyen karakterli ve gelişmeye çok açık bir oyuncu. Yalovaspor’umuza hayırlı olsun" şeklinde konuştu.
"Yıldıray Ilmaz Yolda"
Mahmut Ağırkan'ı transfer eden Yalovaspor asıl bombayı ise bugün görüşmelere başlayacağı Yıldıray Ilmaz ile patlatmayı hedefliyor. Yeşil Kırmızılı ekibin başkanı Hakan Suiçmez, golcü oyuncu ile görüştükten sonra prensipte anlaşma sağladı. Bu sezon Yalova'da oynama isteiği olan Yıldıray Ilmaz, 24 Temmuz Cuma günü tesislere gelerek kendini Yeşil Kırmızılı yapan sözleşmeye imza atması bekleniyor.
"Erbul'dan transfere destek"
Dış transferde de çalışmalarına devam eden Yalovaspor'da Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul'dan destek geldi. Yalovaspor Basın Sözcüsü Kartal Tekin, “Yalova ASKF Başkanı Tamer Erbul 'un özel girişimleri sonucunda Ankara Çubukspor’lu stoper Mustafa Minnet ve aynı takımın sol beki Mustafa Gürgen ile komşu şehrin takımı Kocaelispor’lu sürpriz bir isimle görüşmelerimiz devam ediyor. Hocamız Mustafa Mete Ertem'in de son değerlendirmesinden sonra bu üç isme her an imza attırabiliriz” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim