Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü hentbol antrenörü Uğur Akalp,” Yalova’nın hentbolun kalbi olacağını söyledi. Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan Spor Okulları kapsamında hentbol kursu büyük ilgi görüyor.
Ayrıca Yalova Hizmetleri ve Spor Kulübü’nün bayan hentbol takımı ise antrenör Uğur Akalp nezaretinde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.
Minik eller hentbolda projesiyle ilimizde bu spora yatkınlığı arttıran proje koordinatörü Uğur Akalp, 90. Yıl Spor Salonunda düzenlediği turnuva ile hem aileleri hem de sporcuları birbiriyle kaynaştırmıştı.
11 Temmuz 2016 tarihinde çalışmalarına antrenörler Uğur Akalp ve Kürşat Kahyaoğlu nezaretinde hentbol kursunda sporcular, bu sporun en ince noktalarına kadar her şeyi öğreniyorlar.
Hentbol antrenörü Uğur Akalp, “Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün bünyesinde İl Spor Okulları kapsamında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gelecek yıllarda çok güzel başarılar bekliyoruz. Yalova, hentbolun merkezi olacak. Bunun için de elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bu spora meraklı olan herkesi bekliyorum haftanın her günü 13.00 ile 16.30 arasında yapacağımız antrenmanlara bekliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim