Geçtiğimiz hafta sonunda oynanan 2. Amatör Küme Play-Off ligi 4. Hafta müsabakalarında Akköyspor ile Acarspor takımları karşı karşıya geldi. Ahmet Saraç sahasında oynanan müsabakanın ilk yarısını 28 dakikada Burak’ın attığı golle 1-0 önde kaparken ikinci yarıda Akköyspor 49’da Özcan 75’te de Enes’in attığı gollerle karşılaşmayı 2-1 kazanarak 1. Amatör Kümeye çıkmayı garantileyen ilk takım oldu.

Ahmet Saraç Sahası’nda oynanan ve büyük çekişmeye sahne olan maça iki takım da kontrollü başladı. İlerleyen bölümlerde kontrolü ele geçiren Acarspor, gol için rakip kaleye yüklenmeye başladı. Mücadelenin 28. dakikasında gelişen sarı lacivertli ekibin atağında Burak, Acarspor’u 1-0 öne geçirdi. Kalesinde gördüğü golden sonra toparlanan Akköyspor beraberlik için Acarspor kalesine yüklenmeye başladı. İlk yarıda kalan dakikalarda başka gol olmayınca Acarspor devre arasında 1-0’lık üstünlükle girdi.  

Maçın ikinci devresinde ise sahada bambaşka bir Akköyspor yeşil zeminde yer aldı. Oyun düzeni açısından Acarspor’a göre daha iyi bir görüntü çizen mavi beyazlılar, devreye golle başladı. Karşılaşmanın 49. dakikasında ani gelişen Akköyspor atağında Özcan, takımının beraberlik sayısına imzasını atarak skoru 1-1’e getirdi. bulduğu gol sonrasında Acarspor kalesine yüklenmeye devam eden Mavi Beyazlı ekip galibiyet golüne 75’te uzandı. Karşılaşmanın 75. Dakikasında gelişen Akköyspor atağında Enes meşin yuvarlağı 2. Kez Acarspor ağlarına göndererek takımını 2-1 öne geçirdi. Bu golden sonra Acarspor beraberlik golü için çabalasa da sonuç bulamadı ve Akköyspor karşılaşmayı 2-1 kazanarak 1. Amatör kümeye merhaba dedi.  4 puanda kalan Acarspor ise averajla 3. sıradaki yerini korudu.

 

2.Amatör küme Play-off

Stat: Ahmet Saraç Sahası

Hakemler: Abdullah Çalar***, Uğur Akalp***, Kenan Kurşuner***

Akköyspor: İhsan***, Serkan***, Engin***, Anıl***, Erhan***, Erhan Cengiz***, Özcan***, Enes***, V.Yasin***, Fırat***, C.Serhat***

Acarspor: Mehmet**, Oğuzhan**, Hüseyin**, Yiğit**, Ö.Doğuş**, Hüsnü**, İzzet**, İbrahim **, Caner**, İlker**, Burak**

Goller: Dk.28 Burak 0-1, Dk. 49 Özcan 1-1, Dk. 75 Enes 2-1

 

Editör: TE Bilişim