Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Düzce’de düzenlenen Düzce MTB Cup’ta Yalova Gençlikspor’dan Kamil Alev üçüncü oldu. Topuk Yaylası'nda başlayan ve aynı noktada sona eren yaklaşık 42 kilometrelik maraton parkurunu, 01:43:52 dk. derecesiyle, Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü sporcusu, Kamil Alev bronz madalyanın sahibi oldu.
Türkiye Bisiklet Federasyonu, Kaynaşlı Kaymakamlığı ve Kaynaşlı Belediyesi tarafından organize edilen yarışlara yurt içi ve yurt dışından toplam 76 sporcu katıldı. 
Maraton parkurun zor bir yarışma olduğunu ifade eden Alev; “42,5 km uzunluğundaki parkurda, uzun çıkışlı rampaların bulunduğu bir yarıştı. 1500 metre zirvede başlayan yarışma, mevsim normallerinin dışında oldukça yağışlı bir gündü koştuk. Sağanak yağışlı olan kısımlarında zemin şartlarıyla zorlaşan parkur, kuvvet gerektiren ve teknik anlamda zorlu bir yarışmaya dönüştü.  Bu yıl ilk düzenlenen Düzce Maratonda aldığım dereceden memnunum” şeklinde konuştu. 
Yaz aylarının vazgeçilmez tutkusu olan bisiklette, ilimizde ilginin gün geçtikçe artmakta olduğunu belirten, Yalova bisiklet bölge Antrenörü Kamil Alev, “Yeni yetişecek yıldız sporcularımız ile desteklediğimiz program dahilinde, gençlerimize spor kültürünü kazanmalarına yönelik etkinlikler düzenliyoruz. Yalova sınırları içinde gençlerimizle düzenli antrenman programları uygulayarak, yurt içinde düzenlenen müsabakalara iştirak ediyoruz. Ulusal ve uluslararası yarışmalarda sporcularımızla, ilimize madalya kazandırmaya devam ediyoruz.  “ dedi. 
Editör: TE Bilişim