Balıkesir Süper Amatör Küme ekiplerinden Burhaniye Belediyespor, Armutlu Belediyespor’un genç golcüsü Ali Çukadar’ı Kadrosuna kattı. 2015-2016 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta mücadele eden Balıkesir temsilcisi statü gereği küme düşmüştü. Yeniden BAL’a yükselmek isteyen Siyah Beyazlılar 2016-2017 futbol sezonu için transferlerine devam eden kulüp, Ali Çukadar’ı renklerine bağladı.
Bu yolda bir profesyonel oyuncuyu daha takımına bağlayan Burhaniye Belediyespor bayram hediyesi olarak Ali Çukadar ile anlaştı. 1992 doğumlu Ali Çukadar Burhaniye Belediyespor’dan önce; Armutlu Belediyespor, Yalovaspor, İnegölspor, Kastamonuspor, Fenerbahçe A2 takımı ve U16, U17 Milli Takım’larında forma giydi. Yetenekli forvet, Ali Çukadar ile karşılıklı imzaların atılmasının ardından, yeni sezonda iddialı olduklarını belirten Burhaniye Belediyespor Başkanı Cemal Akkılınç, transfer sezonunun istedikleri gibi verimli bir şekilde geçtiğini vurguladı. İyi bir takım kurduklarını belirten Akkılınç, çalışmaların devam edeceğini bildirerek, Çukadar’ın 2016-2017 futbol sezonu için Burhaniye Belediyespor’a ve Burhaniye’ye hayırlı uğurlu olmasını diledi.
“Mertcan Borçkaspor’a Gitti”
Artvin 1. Amatör Küme ekiplerinden Borçkaspor, Yalovaspor’dan Mertcan Şenyer ile anlaşma imzaladı. Yeşil Siyahlı kulübün tesislerinde gerçekleşen imza töreninde 21 yaşındaki sağ kanat oyuncusu yeni takımıyla başarılı olmak istediğini söyledi.
Hedeflerinin Bölgesel Amatör Lige yükselmek olduğunu belirten Borçkaspor Başkanı Şükrü Melek, transferin iki tarafa da hayırlı olmasını dilediğini sözlerine ekledi.
Editör: TE Bilişim