Bu sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Kadıköyspor transfer bombalarını bir bir patlattı.
Kırmızı Siyahlılar geçen sezon kadroda bulunan orta sahanın dinamosu olan ve takım kaptanlığını üstlenen Hakan Alpyürük ve son olarak Yalovaspor forması giyen Galip Enes Yakut’la anlaşma sağladı. Birçok takımın transfer listesinde olan iki genç oyuncu yeni sezonda Kadıköyspor formasıyla BAL’da mücadele edecek.
Yalovalı futbolculara sahip çıkacaklarını en başından bu yana söylediklerini belirten Kadıköyspor Başkanı Mustafa Özel, Hakan ve Galip Enes’i transfer ettikleri için çok mutlu olduğunu söyledi.
“Yuvada kaldığım için çok mutluyum”
Geçen sezon takımının tüm maçlarına çıkarak 14 gol atan ve adından sıkça söz ettiren Hakan Alpyürük,” Yuvada kaldığım için çok mutluyum. Geçen sezon Kadıköyspor ile çok güzel bir sezon geçirdim ve ardından şampiyon oldum. Yeni sezon içinde kulübümle görüştükten sonra anlaşma sağladım. İki taraf için de hayırlı olur. Hedef 3. Lig dedik” diyerek sözlerini tamamladı.
“Kadıköyspor’un başarısı için savaşacağım”
Geçen sezon Yalovaspor ile BAL’da mücadele eden bu sezon ise Kadıköyspor’un formasını terletecek olan Galip Enes Yakut,” Yeni sezonda Kadıköyspor ile anlaştım. Yeni takımımın başarısı için ter dökeceğim. İnşallah başarılı oluruz” diyerek sözlerini tamamladı.
Galip Enes Bölgesel Amatör Ligde 42 maça çıkarken 5 gol atma başarısı gösterdi.

Editör: TE Bilişim