Bölgesel Amatör Ligde ki temsilcilerimizden Altınova Belediyespor sessizliğini bozarak 2 ismi kadrosuna kattı. Kaya Tevfik Saygılı takımda yeniden kalmasıyla birlikte verdiği transfer listesindeki oyuncularla Sportif Direktör Abdurrahman Güneş görüşmelere başladı. Yalova ekibi transfer görüşmeleri kapsamında Bağcılarspor’dan Samet Bektaş ve Ataşehir Çamolukspor’dan Oğuz Dalgıç ile anlaşma sağladı.
İki oyuncu ile görüşen Sportif Direktör Abdurrahman Güneş, Samet ve Oğuz’un gelecek sezon kesin olarak Altınova Belediyespor’da forma giyeceğini açıkladı.
“3. Lige çıkma vakti geldi”
Altınova Belediyespor Sportif Direktörü Abdurrahman Güneş,” Altınova Belediyespor 3. Lige çıkma vakti geldi. Teknik Direktörümüz Kaya Tevfik Saygılı’nın raporuna göre hareket ediyoruz. Başkanımız ve yönetim kurulumuzda her zaman olduğu gibi tam destek veriyor. Transferlerimiz devam edecek” diyerek sözlerini tamamladı.
Samet Bektaş kimdir?
10 Mart 1988 Ordu doğumlu olan Samet futbola 2003 yılında İstanbul Eroğluspor'da başladı daha sonra Gürpınar, Bakırköyspor, Küçükköyspor, Salihli Belediyespor, Ödemiş Belediyespor, Arnavutköy Belediyesi Gençlikspor, Vefaspor, Edirnespor, Bağcılarspor formalarını giydi. Bölgesel Amatör Ligde 90 maçta 3 gol atarken, Türkiye Kupasında ise 2 maça çıktı.
Oğuz Dalğıç kimdir?
Futbola Beşiktaş altyapısında başlayan 23 yaşındaki oyuncu, ardından Dikilitaş, Gebzespor ve Gülsuyu formaları giydikten sonra geçen sezon başında Ataşehir Çamolukspor’a transfer oldu. 20 maçta forma giyen genç oyuncu 7 kez gol atma başarısı gösterdi. Geride kalan sezonda Yalovaspor’a karşı 2 kez forma giyen Oğuz 2 gol kaydederken, Altınova karşısında da 1 maçta forma giydi.

Editör: TE Bilişim