Ziraat Türkiye Kupası’ndan şanssız bir şekilde elenen Altınova Belediyespor gözünü ve kulağını Spor Toto Bölgesel Amatör Lige çevirdi. Sarı Yeşilliler 23-24 Eylül 2017 tarihlerinde başlayacak lig öncesi Bölgesel Amatör Lig ekipleriyle 3 hazırlık maçı yapacak.
Yeni sezon öncesi kupada oynadığı 2 resmi karşılaşmada Bozüyük Vitraspor’u 4-1’le geçen, Altınova Belediyespor sonraki maçta ise Orhangazi Belediyespor’a 1-0 yenildi. BAL’daki ekibimiz bugün Bursa’da Zaferspor’la, 12 Eylül Salı günü ise Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu’nda ise Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş. ile oynadıktan sonra 16 Eylül Cumartesi günü ise Sakarya’da Adapazarıspor ile karşılaşacak.
Altınova Belediyespor Sportif Direktörü Abdurrahman Güneş,” Kupada elendikten sonra lige odaklanacağız. Yeni sezon öncesinde 3 hazırlık maçı daha yapacağız. İlk maçımızı Bursa’da bugün Zaferspor’la oynadıktan sonra, 12 Eylülde ise evimizde Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş. ile karşılaşacağız. Ardından ise sezonun ilk hazırlık maçını oynadığımız Adapazarıspor ile bu kez Sakarya’da 16 Eylülde karşılaşacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim