Hem Bölgesel Amatör Ligde hem de Türkiye Kupası’nda ilimizi temsil edecek olan Altınova Belediyespor Afyonkarahisar’da kampa girdi. 12 Ağustosta başlayan kamp 21 Ağustosta son bulacak. Afyonkarahisar’da bulunan Budan Thermal-Spa Hotel’de konaklayacak olan Sarı Yeşilliler 3 hazırlık karşılaşması oynayacak.
Sezona şampiyonluk parolasıyla giren ve yaptığı transferlerle adından sıkça söz ettiren Altınova Belediyespor kamp yaptığı Afyonkarahisar’da ilk hazırlık maçını ise bugün Isparta’nın BAL temsilcisi Davrazspor ile yapacak. Sarı Yeşilliler, 18 Ağustos Cuma günü Denizli takımı Kalespor ile oynadıktan sonra 21 Ağustosta da İzmir Yeşilovaspor ile üçüncü ve son hazırlık maçını oynadıktan sonra Yalova’ya dönecek ve Türkiye Kupası hazırlıklarına kendi tesislerinde devam edecek.
Altınova Belediyespor Sportif Direktörü Abdurrahman Güneş,” Afyonkarahisar’da iyi bir hazırlık dönemi geçireceğimizi düşünüyorum. 3 hazırlık maçı yaparak kendimizi görme fırsatımız olacak. Çok yeni ve güçlü bir ekibiz. Takımımızın ahengini bu kampta göreceğiz. Hedefimiz BAL’da şampiyonluk. İnşallah bu güçlü yönetim ve güçlü takımla bunu başaracağız” dedi. 

Editör: TE Bilişim