Geride bıraktığımız sezonda şampiyonluk parolası ile başladığı Bölgesel Amatör Ligde şanssızlıklar yaşayan Yeşil Sarılı ekip ligi orta sıralarda noktalamıştı. Normal sezonun sona ermesiyle birlikte Altınova Belediyespor yönetim kurulu üyeleri Olağan Üstü Kongre kararı alırken kongre 22 Haziran Cuma günü gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimde Altınova Belediye Başkanı olan Dr. Metin Oral’ın oluşturduğu liste seçildi ve Altınova Belediyespor’da Dr. Metin Oral dönemi başlamış oldu.

7 yıldır aralıksız olarak görevi yürüten mevcut başkan Sedat Ok böylelikle başkanlık görevini Altınova Belediye Başkanı olan Dr. Metin Oral’a bırakmış oldu.

Yıllardır 3. Lig hayali ile yanıp tutuşan 2011-2012 futbol sezonuna da bu hedefle başlamış ancak alınan kötü sonuçlar bu hedefi gelecek sezona taşıyan Altınova Belediyespor gelecek yıla Dr. Metin Oral’ın başkanlığı ile başlayacak.

Dr. Metin Oral Başkanlığı’ndaki Altınova Belediyespor’un yeni yönetiminde Sedat Ok, Nusret Karaalioğlu, Fevzi Arıcı, Ercan Demirel, Musa Toksöz, Sadık Sinan Türkoğlu, Arif Yazıcı, Mustafa Yurt, Resul Baltacı, Kemal Yerebakan, Kenan Sarıkaya, Yener Yiğit, Yusuf Yılmaz, Güvel Sadül yer alıyor. Denetleme kurulunda ise İlhan Çelikdemir, Hakan Palaşoğl ve Cumhur Soygiç bulunuyor.

Altınova Belediyespor ilk toplantısını 25 Haziran pazartesi günü kulüp tesislerinde yaparak yönetim içinde görev dağılımını yapacak

 

Editör: TE Bilişim