İFA Stadyumunda oynanan maçta ev sahibi ekibe tek gollü galibiyeti 44. Dakikada Özkan Ünlü getirdi. 3. mağlubiyetini alan Altınova Belediyespor 14 puanda kalarak 7. Sıraya kadar gerilerken, İFA ise 17 puanla 2. Sıraya tırmandı.

İyi futbol kötü sonuç

Bölgesel Amatör Lig 9. Grubun 9. Haftasında İFA Stadyumunda İFA Spor ile Altınova Belediyespor kozlarını paylaştı. Maçın ilk santrasıyla birlikte temsilcimiz oyunu eline alarak rakibinin kalesini yoklamaya başladı.  Dakikalar 13’ü gösterdiğinde Altınova Belediyespor’da Uche kullandığı serbest atışla rakip kaleyi yokladı. Emrah ve Uche ile İFA Spor kalesinde etkili olan Resul Kuzu’nun öğrencileri 35. Dakikada kalesinde gördüğü kontra atakta İsmail’in alt pasa yaptığı ortaya iyi yükselerek vuran  Özkan Ünlü’nün golüyle 1-0 geriye düşüyor.  Kalan bölümde Altınova beraberlik golü arasa da sonuç bulamıyor ve ilk yarı ev sahibi ekibin üstünlüğü ile tamamlanıyor.

Maçın ikinci yarısına da etkili başlayan Altınova Belediyespor Uche’nin yerine giren Burak ile 73’te İFA kalesini yoklarken etkili olmadı. Kalan bölümden de temsilcimiz gol çıkartmayınca ev sahibi ekip ilk yarıda bulduğu golle sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı.

Editör: TE Bilişim