Kurban Bayramı arasını en iyi şekilde değerlendiren Sarı Yeşilliler teknik patron Resul Kuzu nezaretinde maçın oynanacağı Altınova Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumunda son antrenmanını yaparak kampa girdi.

Lige Bozüyük Vitraspor galibiyeti ile başlayan Altınova ikinci haftada evinde bozguna uğramış ve Yenibosnaspor’a 4-0’a mağlup olmuştu. Son olarak Gebze’de Sultan Orhan Spor ile 1-1 berabere kalan Sarı Yeşilliler, Elmasbahçelerspor’u mağlup ederek 2 hafta sonra 3 puanla tanışmak istiyor.

Pazar günkü maç öncesinde 4 puanı olan Altınova Belediyespor, averajla 10.sırada bulunuyor. 7 puandaki namağlup Elmasbahçeler ise liderlik koltuğunda oturuyor.

“4. hafta nefesleri kesecek”

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta 12 Ekim Pazar günü 6 karşılaşma daha oynanacak. Saat 15.00’te başlayacak maçlarda Mudanyaspor-Gebze Sultan Orhan Spor, Çayırovaspor-Yenibosnaspor, Gebzespor-İnegöl Gençlergücü ve Kestel Belediyespor-İFA Spor müsabakalarının heyecanı yaşanacak. 15.30’da ise iki maç var. Modafenspor, taraftarı önünde Sultanbeyli Belediyespor, Leventspor da yine evinde Bozüyük Vitraspor ile karşılaşacak.

Editör: TE Bilişim