Türkiye Kupası’nda kendi evinde Çanakkale Dardanalespor’a 2-0 sonrasında ise yine kendi sahasında oynadığı ligin ilk maçında Bigaspor ile 2-2 berabere kalan Sarı Yeşilli ekip kötü gidişe Balıkesir Belediyespor müsabakasında da dur diyemedi. Lige şampiyonluk parolasıyla giren temsilcimiz 2. Maçında sadece 1 puan toplayabildi. Altınova Belediyespor’da ki kötü gidişat yakasını 2. Haftada ki Balıkesir deplasmanında da bırakmadı.

Balıkesir Belediyespor ile Altınova Belediyespor arasında Balıkesir Belediye Stadyumunda oynanan mücadele ev sahibi ekip hızlı başladı. Karşılaşmanın başlama düdüğüyle birlikte temsilcimize üstünlük kuran ev sahibi ekip karşılaşmanın 3. Dakikasında geliştirdiği atakta Mecit Erdem’in attığı golle 1-0 öne geçti.

Mücadelenin başında kalesinde gördüğü gol sonrasında temsilcimiz Altınova Belediyespor çabucak toparlandı. Karşılaşmaya ortak olan Sarı Yeşilli temsilcimiz beraberlik golü arayışına başladı. Altınova Belediyespor beraberlik sevincini 41. Dakikada yaşadı. Temsilcimiz 41. Dakikada geliştirdiği kontra atakta topla buluşan Hüseyin Tunç ev sahibi Balıkesir Belediyespor’un filelerini havalandırarak takımına 1-1’lik beraberliği getirdi. bu golden sonra her iki takımda son dakikalarda yakaladığı pozisyonları iyi değerlendiremeyince ilk 45 dakika 1-1’lik skorla sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarısına da seyirci desteğini arkasına alan ev sahibi Balıkesir Belediyespor daha atak başladı.

Üst üste pozisyonlar yakalayan ev sahibi ekip Altınova Belediyespor kalesinde tehlikeli olmaya başladı. Karşılaşmada dakikalar 65’i gösterdiğinde mücadelede gol perdesini açan Mecit Erdem bir kez daha sahneye çıkarak 2. Kez Altınova Belediyespor ağlarını havalandırdı ve skoru 2-1’e getirdi. Bu golden sonra temsilcimiz Altınova Belediyespor ilk yarıda olduğu gibi beraberlik golü arayışına girdi. ancak müsabakada başka gol olmayınca Balıkesir Belediyespor Mecit Erdem’in attığı 2 golle sahadan 2-1’lik galibiyet ve 3 puanla ayrıldı.

Lige Biga beraberliği ile başlayan Altınova Belediyespor Balıkesir deplasmanından hiçte ummadığı bir mağlubiyetle döndü.

Editör: TE Bilişim